• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

          Дорога училищна спільното! Наші першокурсники! Щиро вітаємо вас з Днем знань! З початком нового 2024-2025 навчального року!

  Ми уже втретє розпочинаємо наш навчальний рік в час повномасштабної війни. І сьогодні ми гордо заявляємо, що ми - сильна нація, яка не здалася і продовжує навчатися та працювати на освітньому фронті в Україні.

  Велика подяка нашим ЗСУ, здобувачам освіти та працівникам училища, за можливість вчитися та працювати у мирному тилу!

  Разом ми продовжуємо зміцнювати нашу державу, її освітній, науковий, спортивний рівні, де наші здобувачі освіти показують кращі результати у галузях професійної освіти.

  Дорогі першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної училищної родини! Пам’ятайте, освіта повинна бути істинною, повною, ясною і міцною. Вчіться, щоб вміти критично мислити, знаходити силу у собі долати будь-які виклики, розумійте один одного, допомагайте та розвивайте свій потенціал.

  Ви – наше майбутнє, яке залежить від чітких кроків, гострого розуму, грамотності, раціоналізму, вмінню бути незалежним та вільним у своєму виборі. Для цього не потрібно думати однаково, а потрібно думати разом!

Успіхів! Натхнення! Креативу!

Миру та Перемоги! Слава Україні!

 

  • Share This: