• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Співпраця із підприємцями і роботодавцями, один із пріоритетних напрямків роботи Центру розвитку кар’єри ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму».
15 лютого 2024 року у наш заклад завітав відомий селекціонер, майстер - флорист, власник Галереї квітів «Ігор» - Ігор Хорош, який понад три десятиріччя працює над створенням власних нових сортів ірисів, гладіолусів, деревоподібної півонії, бузку, деякі з них ставали переможцями міжнародних і всеукраїнських конкурсів.
Зустріч розпочалася із привітального слова Галини ГРУШКО, директора закладу. А далі у світ квіткових композицій поринули здобувачі освіти за професією «Квіткар. Флорист», майстри виробничого навчання Ольга ОНИСЬКІВ та Марія СИГІЛЬ, Наталія ПТАШНИК, старший майстер та Ірина ЦИБИК, заступник директора, які взяли участь у майстер класі, який провів п. Ігор, «Виготовлення флористичних композицій до Великодня».
Учасникам було презентовано техніки: плетіння з крученої верби та дикої лози, втикання, зв’язування, клеєння декоративних елементів, а також Великоднє декорування інтер’єру. І окремий напрямок навчання – виготовлення композицій із весняних квітів.

  • Share This: