• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

     Творчий викладач - не тільки обдарований учень, а й успішний та реалізований. Це найголовніше завдання сучасної освіти, зокрема і професійної (професійно-технічної). Своїми здобутками та досягненнями ділилися педагоги, учасники атестації 2024 ДПТНЗ "Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму", на Творчому звіті, що відбувся 20 березня 2024 року.

    Загалом 17 педагогічних працівників закладу освіти презентували свою освітню траєкторію росту, успішні форми та методи роботи з учнями, застосування інноваційних технологій, методичні розробки, участі у проєктній діяльності та залучення до неї учнів. Для педагога важлива постійний робота над собою, що є основою якісної освіти, конкурентноспроможності як самого педагогічного працівника так і закладу освіти у якому він працює.   

    Отже, педагогічна творчість веде до професійної і особистісної самореалізації викладача в процесі педагогічної діяльності. Дякуємо колегам за їх працю, досягнення, пошук нових ідей, особливо у час непростих викликів. Розбудовуємо Україну разом!

 

  • Share This: