• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

    Наш заклад освіти завжди прагне зробити освітній процес максимально цікавим та інформативним! 15 жовтня здобувачі освіти мали унікальну можливість взяти участь в інтерактивних уроках-зустрічах з народними депутатами України, організованих освітнім центром Верховної Ради України.

    Під час заходу здобувачі освіти дізналися про роботу парламенту, процес ухвалення законів та важливість громадянської участі в житті країни. Інтерактивний формат зустрічі дозволив задати запитання, обговорити актуальні теми та краще зрозуміти, як кожен може впливати на майбутнє держави. Найактивніші учасники зустрічі Вікторія ЮЩЕНКО, Діана БОДНАР, Єлизавета БІБЧЕНКО отримали подарунки.

    Такі заходи сприяють формуванню активної громадянської позиції та підготовці нових лідерів, які зможуть зробити свій внесок у розвиток України. ????????

    Дякуємо народним депутатам та освітньому центру Верховної Ради за співпрацю і цікаві уроки! Сподіваємось, це лише початок нашої співпраці, яка допоможе ще більше мотивувати молодь до активної участі в громадському житті.

 

  • Share This: