• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

23 квітня 2024 р, здобувачі освіти ДПТНЗ ТВПУ сфери послуг та туризму відвідали духовний центр Зарваниця.
Зарваницький духовний центр – всесвітнє марійське відпустове місце, одна з найбільших святинь Української греко-католицької церкви. Зарваниця єднає не одне покоління прочан, що приходять скласти поклін чудотворній іконі Матері Божої. Тут Божий дух та поміч Пресвятої Богородиці витає в повітрі та наповнює серця спокоєм та умиротворенням.
Проведений час у Зарваниці був наповнений подіями: здобувачі освіти мали змогу взяти участь у Божественній літургії, під час якої, хто відчував потребу посповідатися, міг це зроби; пройти хресною дорогою; почути історію з’яви Пречистої Богородиці та побудови церковних споруд; побачити унікальний комплекс “Українського Єрусалима” – копію культових споруд Святої Землі.
Від імені здобувачів освіти хочеться ще раз подякувати за допомогу в організації екскурсії о.Петру Рабському, за радість та незабутні враження.
Бажаю, щоб Боже благословення робило кожне серце сильнішим у вірі, а Зарваницька Божа Мати випросила доброї долі для кожного із нас і миру для України.

  • Share This: