• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

     28 березня 2024 року у ДПТНЗ "Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму" відбулося засідання педагогічної ради, на якій були винесенні питання "Про впровадження інтерактивних проєктних технологій для забезпечення фахового зростання педагогічних працівників і якості підготовки кваліфікованих робітників за професією “Перукар(перукар-модельєр)” та "Стратегії формувального оцінювання в закладі освіти".

    Велику зацікавленість в учасників засідання колегіального органу управління закладу освіти викликала гість заходу, в.о. завідувача навчального відділу підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, методист Тернопільського ОКІППО, Наталія СМУК. Пані Наталія поділилася баченням стратегій формувального оцінювання, як нового засобу мотивації здобувачів освіти, яке покликане надихати учнів на навчальну діяльність і сприяти формуванню навичок застосування знань і умінь при виконанні практико орієнтованих завдань. А також покращити якість викладання і підвищити ефективність освітнього процесу.

   Зустріч супроводжувалася жвавим обговоренням і пропозиціями на подальшу співпрацю і роботу у даному питанні. Працюємо на якісну підготовку кваліфікованих робітників шляхом вдосконалення роботи педагогічного працівника.

  • Share This: