• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Час посту – це, насамперед, час очищення, переосмислення свого духовного життя з Богом, час приготування до найвеличнішого свята – Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа. У цей прекрасний час Великого посту здійснюється багато різноманітних у своїй красі та символіці богослужінь та богослужбових практик. Однією із них є Хресна дорога, яка допомагає осмислити та в дійсності пережити великі страждання Христа, які Він перетерпів задля нашого спасіння.
У середу, 24 квітня, в церкві Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ відбулася особлива подія - Хресна дорога, яку провели здобувачі освіти ДПТНЗ ТВПУ сфери послуг та туризму. Під час моління молодь зачитувала розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.
Висловлюємо щиро подяку отцеві Петру Рабському за запрошення, адже саме завдяки молитві Хресної дороги, ми згадуємо, якою великою ціною були викуплені для вічного життя. Ми не можемо не згадати мелодій спів, братів семінаристів, який торкався глибини душі, у відповідь на це в очах тремтіли сльози.
Відправа «Хресної Дороги» надихнула присутніх своїм глибоким духовним змістом, спонукала до роздумів та розважань.

  • Share This: