• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Проведено захід-презентація діяльності відокремленого підрозділу ВМГО “АЙСЕК в Україні” у м. Тернополі

  • травня 14, 2023

У ДПТНЗ "Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму", 11 травня, відбувся захід-презентація діяльності відокремленого підрозділу ВМГО “АЙСЕК в Україні” у м. Тернополі. Основна мета організації - це реалізація лідерського та професійного потенціалу у молоді, шляхом міжкультурного обміну, створенням освітніх подій та діяльності всередині неї. Студенти мали змогу почути про важливість самореалізації та особистісного розвитку для побудови стабільного та кращого майбутнього свого міста та країни. Представники організації розповіли про можливості, які молодь Тернопільщини може отримати, беручи участь у їх проєктах.

А саме: клуби розмовної англійської "Speaking clubs", де можна попрактикувати розмовну мову з іноземцем, у дружній компанії спілкуючись на цікаві теми; чи відвідати захід-конференцію "Cooperation For Future" - кооперація громадських організацій, що спрямована на поширення актуальних шляхів розвитку сучасної освіти та забезпечення гідної праці, як запоруки до Сталого розвитку держави; розвинути Soft&Hard скіли, в рамках проєкту "Profmarathon" - профорієнтація та професійний розвиток у молоді; чи провести атмосферний вечір, заглибитися у культуру, історію та традиції України відвідавши захід "Culture nights".

Й звісно унікальними можливостями змінити своє життя, знайти себе та реалізувати свій потенціал є проєкти волонтерських та професійних стажувань. Кожна людина може вплинути на реалізацію Цілей Сталого Розвитку, поширити культуру України та дослідити іншу, подорожуючи за допомогою "Global Volunteer". Або ж можна розпочати свою кар'єру, отримати практику, досвід та життя роботи закордоном в міжнародній компанії з "Global Talent".

Усі деталі проектів та реєстрації можна знайти за посиланням - https://linktr.ee/aiesecinternopil

  • Share This: