• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Участь у конкурсі 26 відбіркового чемпіонату СПУ «Kyiv beauty cup» перукарського мистецтва

  • червня 08, 2023

      Успіх приходить до тих, хто наполегливо працює і йде до мети. Радіємо, що у ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму» працюють високопрофесійні фахівці, майстри, які є успішними, реалізованими особистостями та вміють навчити своїх учнів наполегливо йти до мети і здійснювати  свої мрії.

      Вітаємо Вікторію КОМАРНИЦЬКУ, ученицю 14-Т групи нашого училища з  перемогою у  конкурсі  26 відбіркового чемпіонату СПУ «Kyiv beauty cup» перукарського мистецтва, у номінаціях:

- комерційна салонна стрижка - 1 місце (категорія студенти);

- чоловіча салонна стрижка і укладка - 1 місце (категорія студенти).

   

Майстер виробничого навчання - Софія МАЗЕПА.

      Вітаємо Максима КРАВЦЯ, учня  14 групи нашого училища з перемогою у конкурсі  26 відбіркового чемпіонату СПУ «Kyiv beauty cup»  перукарського мистецтва, у номінаціях:

- дизайн та оформлення бороди - 3 місце (категорія юніори);

- чоловіча салонна стрижка і укладка - 1 місце (категорія юніори).

Майстер виробничого навчання - Надія РОМАНЕЦЬ.

      Вітаємо Ірину ПИТЛЬОВАНУ, ученицю  24 групи нашого училища з перемогою у конкурсі  26 відбіркового чемпіонату СПУ «Kyiv beauty cup»  манікюрного мистецтва, у номінації:

- «Гелевий дизайн на 5 типсах» - 1 місце ( категорія студент+юніор).

Майстер виробничого навчання - Віра АНДРІАНОВА.

     Також хочемо привітати здобувачів освіти та їх наставників, які гідно представили наш заклад на 26 відбірковому чемпіонаті СПУ «Kyiv beauty cup». Вітаємо Аліну ГЕРАСИМ`ЯК, ученицю 34 групи, що представила свою роботу у номінації «Світське життя», майстер виробничого навчання – Ольга СИРОЇЖКО;

      Софію ШОСТАК, ученицю 14-Т групи, за роботу у номінації «Зачіска з елементами плетіння», майстер виробничого навчання – Тетяна ЛИПКА;

      Юлію ВОВК, ученицю 14-Т групи, за роботу у номінації «Стильний хвіст», майстер виробничого навчання – Софія МАЗЕПА.

      Робота над собою є найважчим завданням для кожного, проте результати завжди перевершують ті зусилля, які  вкладені. Мрії рухають нас уперед, мрії роблять нас успішними! Мрійте, а у нашому закладі освіти допоможуть Вам їх здійснити!

  • Share This: