• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

"Пишаємося нашими випускниками"

  • жовтня 17, 2023
День який дав стимул...
17.10.23 10:00 Київський національний університет технологій та дизайну
Відбулась відкрита лекція провідного українського дизайнера Івана Фролова засновника бренду FROLOV який особисто мені своїм прикладом завдає вектор руху для мого розвитку.
Ще декілька місяців тому я спостерігав за його досягненями переглядаючи стрічку в інстаграм, його ім'я та досягненя я чув і бачив практично скізсь у багатьох медіа про моду,а вже сьогодні безпосередньо присутній на його лекції де він розповідає про свій творчий шлях, робочі моменти, успіх та невдачі, які його мотивували йти далі. Він поділився своєю історією, яка звісно була не легкою, це праця не одного року і підвівши висновок особисто для себе, я вкотре переконуюсь в тому що я обрав зовсім нелегкий але правильний шлях, в тому що я на своєму місці, і найголовніше те що я відчуюваю що це моє, бо мені дійсно є що показати, як за словами самого Івана це є головною метою цієї справи...
Я вкотре зрозумів та переконався в тому, що головним конкурентом для себе, є я сам, вчорашній я, а моєю ціллю є я завтрашній, мої думки, ідеї, меседж, який я хочу донести до людей, за допомогою одягу.
Це всього лиш лекція, але вона дала стільки стимулу, що я готовий підкоряти такі вершини, про які я міг і не мріяти.
А також я переконався, мрії збуваються, просто потрібно працювати, віра в це, і трохи часу
Настав час діяти....
Нехай цей допис буде для мене як нотатка закріплена на мудборді мого шляху, гріти душу та заряджати коли це буде потрібно.
  • Share This: