• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Освітній Хаб в рамках концепції Навчання Впродовж Життя

  • жовтня 21, 2022

Педагогічний колектив ДПТНЗ "Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму" активно долучився до реалізації проєкту мережа Українських Хабів, в рамках концепції Навчання Впродовж Життя, ініційованого Міністерством освіти і науки України, ДНУ, «Інститутом модернізації змісту освіти», Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, обласної військової адміністрації, який розпочався з 10 жовтня 2022 року і триватиме до листопада.

Метою проєкту є системне навчання внутрішньо-переміщених осіб працездатного віку актуальними на ринку праці професіями та найзатребуванішими навичками для сприяння працевлаштуванню, а також наданню комплексу освітніх та психологічних послуг дорослим та дітям.

Майстри виробничого навчання ДПТНЗ "Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму" пропонують безкоштовні майстер-класи за короткостроковими навчальними програмами для ознайомлення з професіями  перукар, візажист, манікюрник. Усі матеріали для роботи учасникам надаються закладом безкоштовно.

На заняттях панує доброзичлива, позитивна атмосфера. У ролях моделей виступають самі учасники. Приємно спостерігати, як на стомлених,  жіночих обличчях після доторку кісточки візажу, створення локону щипцями для волосся, релаксу парафінотерапії та манікюру з`являються посмішки, радість  і тепло. Колектив ДПТНЗ "Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму" дарує не тільки професійні вміння людям, яких війна змусила  залишити свої домівки, але і трішки краси,  впевненості, а відтак і віру у завтрашній день.

  • Share This: