• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Тематична виставка літератури до Дня захисника України та Дня українського козацтва « ПРО ГЕРОЇВ – ВІЧНО!».

  • жовтня 11, 2022

14 жовтня український народ відзначатиме декілька свят водночас – День Покрови Пресвятої Богородиці, День українького козацтва, та день захисника України.

   Тож привітаємо наших захисників Вітчизни зі святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції,які  уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж  всієї багатовікової української історії.

За кожною історією – справжній герой, який самовіддано любить і служить своїй батьківщині, віддаючи всі свої сили і життя для добра українського народу його свободи і державності, могутності і процвітання. На прикладах таких захисників Вітчизни виховуватимуться прийдешні покоління українців. 

Також у цей день 1999 року указом Президента України було встановлено День українського козацтва, що відзначається щорічно в день свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Тож, бібліотека Тернопільського  ВПУ сфери послуг та туризму запрошує ознайомитися з тематичною виставкою літератури до Дня захисника України  та Дня українського козацтва    « Про Героїв – вічно!»

  • Share This: