• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Акція «16 днів проти насильства»

  • січня 01, 1970

     Щороку з 25 листопада по 10 грудня наш навчальний заклад приєднується до проведення акції «16 днів проти насильства»,  метою якої є привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Учасники освітнього процесу були задіяні у різних заходах, які підготували практичний психолог Боднар Т.Я., соціальний педагог Ревасевич І.С. та класні керівники закладу.

     Під час акції була активізована інформаційно-просвітницька робота, спрямована, в першу чергу, на збільшення знань про всі форми насилля та способи його подолання. Проведено години спілкування «Життя без насильства», профілактична бесіда «СНІД – загроза людству».

     Також працівниками соціально-психологічної служби було  організовано перегляд відеороликів з подальшим обговоренням «Річ у тім», «Розірви коло», «Життя на продаж», «Як безпечно подорожувати за кордоном». Проведені заходи сприяли вихованню людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини та переосмислення цінностей.

    Крім того, здобувачі освіти залучались до загальноучилищного флешмобу «Мій улюблений світ – без насильства!».

    Завершенням акції 9-10 грудня стало проведення години спілкування «Знаємо та реалізуємо свої права» зі здобувачами освіти 1-3 курсів.

  • Share This: