• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Обласний семінар-практикум на тему «Організація роботи педагогічного колективу та розвиток виховної системи навчального закладу, впровадження нових педагогічних технологій»

  • січня 01, 1970

27 квітня 2021 року на платформі GOOGLE  Навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, з використанням додатку MEET відбувся семінар-практикум для голів методичних комісій класних керівників, вихователів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему  «Організація роботи педагогічного колективу та розвиток виховної системи навчального закладу, впровадження нових педагогічних технологій».

Педагогічні працівники нашого навчального закладу взяли участь  у проведенні семінару-практикуму та розкрили наступні питання:

1. Системний підхід до організації виховної роботи в ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму».

Іваницька С.В. – заступник директора
по навчально-виховній роботі

2. Панорама досвіду

2.1. Використання активних форм і методів методичної роботи у розвитку творчого колективу класних керівників, майстрів виробничого навчання і вихователів.

Мельник Л.Й. – голова методкомісії
класних керівників, вихователів

2.2. Роль класного керівника у підвищенні соціальної адаптації першокурсників в умовах освітнього середовища професійно-технічного навчального закладу.

Забитівська Т.Я. – практичний психолог

2.3. Сучасні підходи до організації виховної роботи у гуртожитку.

Грицишин Л.І. – вихователь гуртожитку

2.4. Національно – патріотичне виховання як один із пріоритетних напрямів діяльності класних керівників на засадах педагогіки партнерства.

Кузик М.А. – класний керівник групи №13

2.5. Правове виховання як напрям діяльності класних керівників на засадах педагогіки партнерства

Сампара О.В. – методист

  • Share This: