• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Ділимося досвідом

  • жовтня 31, 2022
Вебінар-практикум для педагогічних працівників професій легкої промисловості
26 жовтня 2022 року організовано та проведено вебінар-практикум для педагогічних працівників професій легкої промисловості «Сучасні педагогічні технології для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами під час опанування професійними компетентностями професії «кравець».
Модератор – Тремба Г.І., методист НМЦ ПТО у Тернопільській області. У ході засідання розглянуті нормативні документи щодо створення інклюзивного середовища ЗП(ПТ)О для здобувачів професійної освіти з особливими освітніми потребами, майбутніх фахівців для швейної галузі в умовах дистанційного (змішано-дистанційного) навчання, дотримання СП(ПТ)О, заснованих на компетенціях 2022-2023 н.р..
Педагогічні працівники ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму»
Діхтяр Ж.С., Гогусь Л.В., Макух О.П. поділилися досвідом формування професійних компетентностей, новітніми формами і методами, прийомами та засобами (електронними засобами) навчання, інноваційними педагогічними технологіями, виробничими технологіями за професією «кравець» для здобувачів освіти з особливими потребами.
З питань розроблення інформаційно-методичного супроводу, спрямованого на підвищення якості професійної підготовки, свої напрацювання презентували педагогічні працівники ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму»:
Гогусь Л.В. - Зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета «матеріалознавство» за професією «кравець», із сурдоперекладом Ігора Шкодзінського - батька учениці з особливими освітніми потребами.
Макух О.П. – Презентаційний матеріал «Командна взаємодія в освітньому процесі ЗП(ПТ)О у навчанні дітей із особливими освітніми потребами».
У роботі вебінару взяли участь представники ЗП(ПТ)О: ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму», ДНЗ «Кременецький професійний ліцей», ДНЗ «Підволочиський професійний ліцей», Збаразький НЦ №63.
  • Share This: