• м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 26
  • 0352 52-40-55
  • tvpu_spt@ukr.net

Майбутнє індустрії краси

  • січня 01, 1970

     Команда учнів та майстрів виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг і туризму традиційно прийняла участь у ХХIV Чемпіонаті України СПУ з моделювання брів, візажу, перукарського мистецтва та нігтьової естетики, який проходив у рамках міжнародної виставки InterCHARM-Україна 22-23 вересня 2021 року у місті Києві, та змогла посісти призові місця зразу у декількох номінаціях.

     Учень 26 групи за  професією перукар Антон Яровий отримав Гран Прі Чемпіонату, виборов 1-ше місце у номінації «Юніор, художнє оформлення бороди» та 2-е місце у номінації «Barber Expert в стилі Fade». Також професійну майстерність Антона відзначив суддя чемпіонату Алекс Матирний, вручивши йому спеціальний приз -  премію «Чоловіче серце» як наймолодшому учаснику, який здобув найбільшу кількість перемог та активно проявив себе у багатьох номінаціях.

     Учениця 46 групи за професією манікюрник Худзік Христина виборола 1-ше місце у номінації «Чоловічий креативний манікюр» та 3-тє місце у номінації «Інкрустація, тема «Вільна»». 

     Керівник команди за професією манікюрник - майстер виробничого навчання Олена Вікторівна Рак отримала диплом кращого тренера.

     Вітаємо учасників команди із досягнутим результатом та бажаємо майбутніх перемог!

  • Share This: